Бел Адаир-Тускумбија-Винил

Бел Адаир-Тускумбија-Винил

Во продавницата
DEN 576.00
Стока:

Ветровитата џангла на" Бегај", воведната песна кај бел Адаирс впечатливиот нов албум, Тоскумбија, можеби не е првото нешто што би очекувале да го слушнете од бендот Од Алабама именуван по референцата На Џон Стајнбек. Комбинирајќи мека, атмосферска карпа и вител, ретро моќ-поп, нејзината Поголема Ѕвезда од Мочуриштата, но е идеална порта во блажениот свет На Бел Адаир, група која успева да направи дури и грижата и изолацијата да звучат привлечно. Снимено во легендарните Студија за СЛАВА На Мускулите со продуцентот/инженер На Вилко, Том Шик, Тоскумбија повикува на ум сѐ, од Бирдс До Тинејџерски Фанклуб, бидејќи фронтменот Метју Гринс медитативните стихови се движат низ голем број големи промени во животот, размислуваат за значењето на домот и се борат со реалноста на животот на патот. Бел Адаир-Тускумбија-Винил. 2018. Ветровитата џангла на" Бегај", почетната песна од впечатливиот нов албум На Бел Адаир, Тоскумбија, можеби не е првото нешто што би очекувале да го слушнете од бендот Од Алабама именуван по референцата На Џон Стајнбек. Комбинирајќи мека, атмосферска карпа и вртење, ретро моќ-поп, тоа е Повеќе Голема Ѕвезда отколку Мочуришта, но тоа е идеална порта во блажениот свет На Бел Адаир, група која успева да направи дури и грижата и изолацијата да звучат привлечно. Снимено во легендарните Славни Студија На Мускул Шилс со продуцентот/инженер На Вилко, Том Шик, Тоскумбија повикува на ум сѐ, од Бирдс До Тинејџерски Фанклуб, бидејќи медитативните стихови На Фронтменот Метју Грин се движат низ голем број големи промени во животот, размислуваат за значењето на домот и се борат со реалноста на животот на патот.

Карактеристики на производот

Поврзани производи