-Инел роторите се вклопуваат Изберете: 1975- Ford F250

-Инел роторите се вклопуваат Изберете: 1975- Ford F250

Во продавницата
DEN 13817.60
Стока:

Рејбестос е светски познат во автомобилскиот задниот дел како водечки производител на делови за сопирачките. Производите вклучуваат триење, ротори, тапани, дебеломер, склопови на центри и хидраулици, натпревари или ја надминуваат формата ОЕ, вклопување и функција. Секој производ е опширно тестиран за да се обезбеди дека примате висококвалитетен и сигурен производ. Тие се вградени во центарот на тркалото и обезбедуваат брилијантна стабилност на возилото. Тие се отпорни на корозија и обезбедуваат лесна инсталација. Изберете го роторот Raybestos што е соодветно за вас без оглед на Make и Model на вашето возило, имате неколку опции додека избирате ротори на Raybestos. Конфигурација на Vane Configuration, тежина и дизајн . Роторите го исполнуваат стандардот на материјалот SAE за јачина на затегнување . g3000 квалификуван материјал за структурен интегритет и максимален животен век . водечки во индустријата, специфична за апликација за покривање . Не-насочен финиш на земјата.

Карактеристики на производот

Поврзани производи