5 -та авенија суета клупа

5 -та авенија суета клупа

Во продавницата
DEN 3150.40
Стока:

Современ дизајн, со допир на уметничко деко. Наречена по најпознатата улица во Newујорк, која го истакнува современото градско живеење. Изработени од цврсти материи од махагони, со инженерски шуми, во топла рака нанесуваат сива садска завршница, што им овозможува на целата убавина на дрвото жито да се покаже, додека обезбедува многу популарна сива завршница. Опапени нозе со поддршка за носилки за додадена стабилност. Црниот винил во тапациран врв со готов раб, обезбедува удобност, а алатката на бришениот чист винил. Забелешката на белешката и мерењата може да варираат малку. Потребно е соберете. Доставено до вашата врата од услугата за парцели. W-17 ¼?, D-15?, H-18? 5 -та авенија суета клупа.

Карактеристики на производот

Поврзани производи