Сиера 18-5231-Свеќичка Жица

Сиера 18-5231-Свеќичка Жица

Во продавницата
DEN 1.67
Стока:

Сиера 18-5231-1 жица за Свеќички има јадро Од кевлар за максимална издржливост и долг век на траење. Издржлив проводник од нерѓосувачки челик обезбедува максимални перформанси на коњските сили и моторот. Премиум силиконската јакна и чизмите обезбедуваат врвна заштита од висока температура. Отпорни на корозија нерѓосувачки челик свеќичка и дистрибутер терминали нудат максимална спроводливост. Кевлар јадро за максимална издржливост и долг живот. Издржлив проводник од нерѓосувачки челик за максимална коњска сила и перформанси на моторот. Премиум силиконски јакни и чизми за врвна заштита со висока температура. Супериорна супресија НА РФИ за најчувствителниот електронски систем. Отпорни на корозија нерѓосувачки челик свеќичка и дистрибутер терминали за максимална спроводливост.

Карактеристики на производот

Поврзани производи