Технолошки Осветлување 700MOIBISFESL303Z Ибис Главата-Поплава Еден

Технолошки Осветлување 700MOIBISFESL303Z Ибис Главата-Поплава Еден

Во продавницата
DEN 2.67
Стока:

Конструирани од леан алуминиум, главите НА ИБИС се дизајнирани да го прослават она што е остварливо СО ЛЕР што резултира во форма што никогаш не би била можна со традиционално светилка. Оди подалеку од едноставно инкорпорирање НА ЛЕР, главите НА ИБИС се убави во нивната минималистичка едноставност и даваат крајни перформанси.Сад Патент Бр. D682, 456 MO-IBIS FLE ГРЕВ LED3000 03 Z Со Технолошко Осветлување. Продадени Само Преку Овластен Дилер. Производ Дизајниран Од САД Внимателно Направен во Странство. Во Бронзена Завршница.

Карактеристики на производот

Поврзани производи