Работна Книга За Џамбо Пред Градинка: Мали Специјалисти По Математика

Работна Книга За Џамбо Пред Градинка: Мали Специјалисти По Математика

Во продавницата
DEN 3.00
Стока:

Математиката е важна животна вештина, затоа направете ја забавна и лесна за учење. Оваа ангажирачка работна книга започнува со лесни за следење водичи за пишување броеви. Поминете некое време со вашето малечко во учењето да ги пишувате овие броеви додека тој/таа не може да го стори тоа сам. До крајот на оваа работна книга, тој/таа треба да може да препознава броеви и да ги пишува и нив! Работна Книга За Џамбо Пред Градинка : Мали Специјалисти По Математика (Мека).

Карактеристики на производот

Поврзани производи