Заглавен еден палто надворешна боја и буквар, скандинавско небо сино, галон, полу-сјај

Заглавен еден палто надворешна боја и буквар, скандинавско небо сино, галон, полу-сјај

Во продавницата
DEN 3.33
Стока:

Надворешна боја на Glidden® Една од палто е боја за супер-премиум, која обезбедува во една покриеност на палтото* Подобрена завршница за заштита на УВ. Оваа 100% акрилна боја обезбедува облога отпорна на мувла, одлична скриена и адхезија и исклучителен отпор на бледнее, пукање на суво време 30-60 минути, повторно 2-4 часа. Достапно во избраната палета на нашите најпопуларни бои.

Карактеристики на производот

Поврзани производи