Целосни Водичи На Идиот: Целосен Водич На Идиот За Лесни Хитови На Пијано: Одлични Лесни Хитови На Пијано, Книга и ЦД

Целосни Водичи На Идиот: Целосен Водич На Идиот За Лесни Хитови На Пијано: Одлични Лесни Хитови На Пијано, Книга и ЦД

Во продавницата
DEN 1.00
Стока:

Целосниот Водич На Идиот (Р) за Лесни Филмски Хитови за Пијано ви помага да се научите на пијано со тоа што ќе научите со свирење извонредни, достапни аранжмани на музика што ја сакате. Тоа е како да имате пријател да ви покаже како да ги пуштите сите ваши омилени песни. Ќе научите да свирите 25 многу популарни филмски песни и теми кои ќе ве натераат да звучите како професионалец за кратко време. За секој аранжман добивате лекции, загревања, совети и техники за да извлечете максимум од тренинзите, за да можете да потрошите повеќе време за правење музика. Вклучивме и краток курс за освежување во основната теорија на тастатурата, вовед во хармонии со професионален звук и вообичаени обрасци на левата рака, водич за клучни потписи, речник на музички термини што се користат низ целата книга и АУДИО ЦД СО снимки од секоја песна. Наслови : Како Времето одминува (Казабланка) * Веруваат (Поларните Експрес) * Пивница Бенд (Star Wars(R) : Епизода IV Нова Надеж) * Трупот Невестата (Главниот Наслов) (Трупот Невестата) * Не Запре Believin' (Рок на Вековите) * Огномет (Кети Пери : Дел од Мене) * Ќе Летаат Сега (Карпести) * Хари е Чудесна Светот (Хари Потер и Волшебникот е Камен) * Hedwig е Тема (Хари Потер и Волшебникот е Камен) * (Се што Правам) јас го Направи Тоа за Вас (Робин Худ : Принцот на Крадците) * Ако Имав Само на Мозокот (Волшебникот од Оз) * Кралскиот Март (Darth Vader е Тема) (Star Wars(R) : Епизода V Империјата Штрајкови Назад) * Во Соништата (Господарот на Прстените : Дружината на Прстенот) * Џејмс Бонд Тема (проф. д-Р No) * Лаптоп (Главниот Наслов) (На Лаптоп) * Над Виножитото (Волшебникот од Оз) * Луѓето (Смешни Девојка) * На Пинк Пантер (На Пинк Пантер) * индијана џонс : крадците Март (индијана џонс : крадците на Изгубениот Ковчег) * Розата (Розата) * Singin' in the Rain (Singin' in the Rain) * Star Wars (Главниот Наслов) (Star Wars(R) : Епизода IV Нова Надеж) * Тема од Њујорк, Њу Јорк (New York, New York) * Тема од Супермен (Супермен) * Ветар Под Моите Крилја (Плажи). Целосниот Водич На Идиот За Лесни Хитови На Пијано : 25 Одлични Лесни Хитови На Пијано, Книга ЦД.

Карактеристики на производот

Поврзани производи