Едноставно Бетовен: Музиката На Лудвиг Ван бетовен завршува Со Неговите Безвременски Ремек-Дела

Едноставно Бетовен: Музиката На Лудвиг Ван бетовен завршува Со Неговите Безвременски Ремек-Дела

Во продавницата
DEN 1.67
Стока:

Едноставно бетовен е збирка од најпознатите ремек-дела На Лудвиг Ван бетовен. Овие се внимателно избрани и наредени Од Џери Реј За Лесно Пијано, што ги прави достапни за пијанистите од сите возрасти. Ознаките на фразите, артикулациите, прстите и динамиката се вклучени за да помогнат во толкувањето, а големата големина на печатење ја прави нотацијата лесна за читање. Насловите вклучуваат : Багател, Оп.33, Бр. 6 * Екосеза, Ву 83 * Отец Елиза * германски Танц, Ву 42, Бр. 6 * Минует Во Г * Концерт За Пијано Бр. 5 ("Император") * Соната За Пијано Бр. 8 Во Ц Минор, Оп. 13 ("Патика") * рондо а капричо, Оп. 129 ("Бес Поради Изгубените пени") И Повеќе. Едноставно бетовен е збирка од најпознатите ремек-дела На Лудвиг Ван бетовен. Овие се внимателно избрани и наредени Од Џери Реј За Лесно Пијано, што ги прави достапни за пијанистите од сите возрасти. Ознаките на фразите, артикулациите, прстите и динамиката се вклучени за да помогнат во толкувањето, а големата големина на печатење ја прави нотацијата лесна за читање. Насловите вклучуваат : Багател, Оп. 33, Бр. 6 * Екосеза, Ву 83 * Ф. ф. р Елис * германски Танц, Ву 42, Бр. 6 * Минует Во Г * Концерт За Пијано Бр. 5 ("Император") * Соната За Пијано Бр. 8 Во Ц Минор, Оп. 13 ("патека тике") * рондо а капричо, Оп. 129 ("Бес изгубениот денар") И Повеќе. Едноставно : Едноставно Бетовен : Музиката На Лудвиг Ван бетовен 27 Од Неговите Безвременски Ремек-Дела (Лесно Пијано) (Мек)(Голем Принт).

Карактеристики на производот

Поврзани производи