Свадба За Гитара -- Во Табот : Соло И Дуети Со Опционални Делови За Ц Инструменти

Свадба За Гитара -- Во Табот : Соло И Дуети Со Опционални Делови За Ц Инструменти

Во продавницата
DEN 1.33
Стока:

Оваа разноврсна колекција на некои од најпопуларните свадбени музики на сите времиња може да ја изведува соло гитара или со најмногу 4 плеери, вклучувајќи Ц-инструменти. Сите гитара музика е во стандардна нотација И ТАБ И акорд дијаграми се дадени на одделни делови Ц-инструмент. Вклучува "Воздух на Г-Жица," "Аве Марија," "Канонот На Пачелбел Во Д" и други омилени свадби. Оваа разноврсна колекција на некои од најпопуларните свадбени музики на сите времиња може да ја изведува соло гитара или со најмногу 4 плеери, вклучувајќи Ц-инструменти. Сите гитара музика е во стандардна нотација И ТАБ И акорд дијаграми се дадени на одделни делови Ц-инструмент. Вклучува Воздух На Низа Г, Аве Марија, Канон На Пачелбел Во Д и други омилени свадби. * ИСБН : 9780739002483 • Формат : Мека • Датум На Објавување : 1995-01-01.

Карактеристики на производот

Поврзани производи