Министерство За Слава На Шекина-Во Живо-ЦД

Министерство За Слава На Шекина-Во Живо-ЦД

Во продавницата
DEN 2.33
Стока:

Bewsare, искуство во живо пофалби и обожување носи со себе слободното владеење На Боговите помазание, и овој албум го прави токму тоа. Искусете го неограничениот проток на пофалби од една песна во друга, почнувајќи од величественоста на цитатот;Твоето Име; да цитирам;Прекрасно и да добијам денси со "Повисок"; Иatамот на "Клапкот"; Министерство За Слава На Шекина - ВО Живо - ЦД.

Карактеристики на производот

Поврзани производи