Endura-Stone Round Tapered Fluted Column, мазна боја-оценка, тоскански капитал и база, 8 дијаметар 8 'целокупна висина-Непродажба на целина

Endura-Stone Round Tapered Fluted Column, мазна боја-оценка, тоскански капитал и база, 8 дијаметар 8 'целокупна висина-Непродажба

Во продавницата
DEN 0.67
Стока:

Колоните на ендора-камен се првиот избор кај градителите и сопствениците на домови. Овие колони од комерцијално одделение се совршени и за надворешни и за внатрешни апликации и имаат историски точни архитектонски дизајни и пропорции. Произведено од не-порозен материјал, колоните на ендора-камен се непропустливи на природните елементи како вода, топлина, студ, па дури и инсекти. Топлина/вода/ладна/отпорна на инсекти. Чувството како камен. Апликации за оптоварување, декоративни и пост-обвивки. Историски точни дизајни и достапни опции. Лесна инсталација. Гаранција за доживотно време.

Карактеристики на производот

Поврзани производи