Хомасер Четкаше Хардверски Комплет За Лизгачки Штала Со Никел, За Една Единствена Врата, Рамна Патека Долга 16 стапки, Ролери За Класичен Дизајн, Тешка Работа, За Вна

Хомасер Четкаше Хардверски Комплет За Лизгачки Штала Со Никел, За Една Единствена Врата, Рамна Патека Долга 16 стапки, Ролери

Во продавницата
DEN 0.33
Стока:

Известување за претходно инсталирање. 1. Пакетот го вклучува целиот хардверски комплет што ви е потребен за да инсталирате лизгачка врата од штала. Освен вратите. 2. Хардверот на вратата на шталата може да се користи и внатре и надвор. Тој е отпорен на ' рѓа, водоотпорен и огноотпорен. 3. Стандардната дебелина на вратата за нашиот хардвер е од 1 3/8"до 1 3/4". Ако вашата дебелина на вратата не е во тој опсег, ве молиме одете на нашиот втор таб наречен "Услуги За Прилагодување" за подетални упатства за тоа како да го прилагодите. 4. Растојанието помеѓу секоја дупка е Американски Стандард 16". Песни 7.5 стапки и под се една единствена песна, наместо да бидат поврзани со повеќе пократки песни. Патеките од 8 до 16 стапки ќе бидат поврзани со две патеки. Патеките 18 стапки и 20 стапки ќе бидат поврзани со три патеки. Затоа, растојанието помеѓу дупките во делот за поврзување можеби не е 16". 5. Минималниот клиренс (од врвот на вратата до таванот) што треба да го инсталирате овој хардвер на вратата на шталата е 6". КВАЛИТЕТОТ Е 100% ПОД КОНТРОЛА. Го избравме најпремиум четканиот никел челик за да го направиме хардверот тежок и поцврст од конкуренцијата. Облогата во прав од никел ја прави бојата да остане засекогаш и нема да се изгреба. Тркалата на ролерот се изработени од висококвалитетен најлон кој обезбедува минимален шум кога се лизга на патеката. ЦЕЛОСНО ОПТИМИЗИРАНО ПОВРЗУВАЊЕ И РАСТОЈАНИЕ. Јас разбирам колку е фрустрирано кога ја отворивте кутијата и дознавте повеќе помали песни кои беа тешко да се редат и да се поврзат. Уште полошо кога растојанието не беше точно 16 инчи. Сите сме сфатиле! Растојанието сега е точно 16 инчи. Песна 7.5 стапки и под е само едно парче песна. Патеката 8ft и погоре се поврзани со две патеки со помош на разводна плоча, така што растојанието помеѓу средните две дупки можеби не е 16 инчи. ШТАЛА ВРАТА ХАРДВЕР ИНСТАЛАЦИЈА НАПРАВИ ЛЕСНО. Мразите да гледате нејасен прирачник за инсталација што е само едно парче хартија со тешко читливи мерења, лошо цртање слики и едвај упатства за зборови? И јас! За среќа, во нашиот прирачник за инсталација, ќе ги видите упатствата чекор по чекор со стандардни мерења на фракционо инчи во САД, самообјаснувачки слики и концизни упатства за зборови. Ќе имате пријатно време додека инсталирате лизгачка врата во вашиот дом.

Карактеристики на производот

Поврзани производи