Фишер Дора и пријателите нуркаат и ја поздравуваат сирена дора

Фишер Дора и пријателите нуркаат и ја поздравуваат сирена дора

Во продавницата
DEN 239.84
Стока:

Нуркајте во магична авантура со сирена Дора. Кога ќе ја ставите Дора во нејзината школка и ќе го притиснете копчето, Дора магично ќе се нурне од школка и во вода. Нуркање и прскање сирена Дора : Возраст Опсег : 3 години и нагоре. Притиснете го копчето за да ја видите Дора магично нуркање од нејзината школка и во кадата. Вклучува Seashell за лесно складирање.

Карактеристики на производот

Поврзани производи