Бетко Зелена Земја Пероксид Почиста

Бетко Зелена Земја Пероксид Почиста

Во продавницата
DEN 0.67
Стока:

Сеопфатно место за тепих и отстранување дамки ги отстранува минералните наслаги и ѓубрињата од сапун од површините во бањата нема да ја оштети облеката како традиционалните средства за чистење белило сертифицирани за перформанси, концентрација, минимизирано/рециклирано пакување и намалена токсичност од Разноврсни апликации : распрскувачи, чистачи за инјекциска смеса и повеќе Чистач На Пероксид За Зелена Земја (3360400ЕА).

Карактеристики на производот

Поврзани производи