Компатибилна замена ЗА печатач ЗА ЛЕКС53Б-Црна

Компатибилна замена ЗА печатач ЗА ЛЕКС53Б-Црна

Во продавницата
DEN 2095.84
Стока:

КОМПАТИБИЛНОСТ НА МАШИНАТА : Замена На Бренд Компатибилен Со Печатач (11000 Принос На Страница) ЗА СЕРТИФИКАЦИЈА на производи MS-817dn / MS-817n / MS-818dn / MS-818n PRODUCT : Нашите Производи се произведени со нови и рециклирани компоненти и запечатени со воздух ВО фабрика iso-9001, ISO-9002 и iso-14001 сертифицирана за квалитет. Нашите производи се дизајнирани и произведени за употреба ВО 110v машини во Северна Америка. Употребата на нашите материјали не ја поништува гаранцијата на вашите машини.ОДРЕКУВАЊЕ : имињата На брендовите На Производителот, референтните броеви на делови и логоата се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Сите и сите ознаки или референци за името на брендот се направени исклучиво за целите на демонстрација на компатибилност сликите се користат како референципроизводите се засноваат на опис Броевите на деловите означени се внатрешни броеви на делови и може да не одговараат НА пакувањето На Скупродуктот НА MFG може да варираат но тоа нема да влијае на квалитетот И гаранцијата Оваа Замена На Printer Dash Е Дизајнирана Да Биде Компатибилна СО 53b1000 И Гарантирано Ќе Одговара И Ќе Ја Надмине Верзијата OEM ; Дизајниран за употреба во сад ; 11000 страница принос на 5% покриеност страница. Работи Во Серијата MS-817dn / MS-817n / MS-818dn / Ms-818n И Други Ласерски Печатачи. Нашиот компатибилен тонер, касети со инк-џет, панделки, копир и други материјали се конструирани според оригиналните спецификации НА ОЕМ. Гарантиран Супериорен Квалитет за Исполнување или Надминување На Оем Производи со Високи Цени. Нашите Производи се произведени со нови и рециклирани компоненти и запечатени со воздух ВО фабрика за сертифициран квалитет ИСО-9001, ИСО-9002, ИСО-14001. Нашите Производи се Дизајнирани и Произведени за употреба ВО 110v машини во Северна Америка. Употребата на нашите материјали не ја поништува гаранцијата на вашите машини. БОЈА : Црна. Максимален Принос На Страницата : 11000. Тип На Состојба : Компатибилен. Пакување : 1.

Карактеристики на производот

Поврзани производи