Meural MCAS327 - 10000s Meural Платно Вртливата Планината

Meural MCAS327 - 10000s Meural Платно Вртливата Планината

Во продавницата
DEN 207.84
Стока:

Meural MCAS327 - 10000s Meural Canvel Mount (MCAS327) цврст, издржлив, лесен механизам што го олеснува менувањето На Ориентациите На Мерал Платно за неколку секунди со ротирање на 90 степени. Со едноставна, еднократна инсталација, тоа е задолжителен механизам за закачување за корисниците кои често откриваат нова уметност или ја покажуваат својата. Ги вклучува сите монтажа хардвер. Компатибилен со : Платно, Леонора и Винслоу (модел МЦ227), Платно ВТОРИ (модели МЦ321 и МЦ327).

Карактеристики на производот

Поврзани производи