Екена Милхаурд 4 W 16 D 24 H Олимписки уметности и занаети Груба заграда за пила, Даглас Фил

Екена Милхаурд 4 W 16 D 24 H Олимписки уметности и занаети Груба заграда за пила, Даглас Фил

Во продавницата
DEN 2739.68
Стока:

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црвен кедар или ела на Даглас. Рустични држачи за дрво, корбели, опашки од рафтер и изгледи ќе содржат уникатни бои, зрна, текстури, јазли, сапвуд со употреба на кој било производ од рустикалната колекција на Екена. Автентични детали и занаетчиство. Направено од најдобрите северноамерикански шуми. Совршен за внатрешна или надворешна употреба. Додадете архитектонски интерес и детали. Облечете ги лекарите, пергола, тремови и влезови.

Карактеристики на производот

Поврзани производи