Мото Метал Фрлија Алуминиум Раб МО 8Х6. Г-БЛК МАХ, МО97068080300

Мото Метал Фрлија Алуминиум Раб МО 8Х6. Г-БЛК МАХ, МО97068080300

Во продавницата
DEN 2560.00
Стока:

Основана во 2002 Година Мото Метал е создаден за гласно. Оние кои на крајот стојат обединети за да ја одбранат својата личност на еклектичен бунт пред општеството. Не за мејнстримот за дивината. Мото Металните тркала се крајниот симбол на културата на непогрешливи поединци. Како и нивните сопственици, тие не играат според правилата. Тие се последниот дел од машината изградена за да ја оспори нормата гласно и подготвена да испушти вилици. Мото Метал Лиен Алуминиум Раб МО970 16Х8 8Х6, 5 Г-БЛК МАХ 00ММ, МО97068080300. МО97068080300. 8Х6, 5 шема на завртки. Материјал : Леано Алуминиум.

Карактеристики на производот

Поврзани производи