Начин да ја прославите корпата за јајца од претходно исполнета јајца од Велигден

Начин да ја прославите корпата за јајца од претходно исполнета јајца од Велигден

Во продавницата
DEN 1.00
Стока:

Велигден е олеснет со начинот на славење на велигденска пред-пополнета корпа за јајца. Овој сет од 24 јајца е претходно исполнет со мали играчки, што ги прави совршени за вашата велигденска прослава. Кофата вклучува 18 мали јајца, шест големи јајца, една унца трева и 24 подароци во јајцата. Ставете ги во Велигденската корпа на вашето дете, користете ги за вашиот годишен лов на јајца или предадете ги на вашата класа како награди. Вашите деца ќе сакаат да се изненадат од Велигденското утро. Како дополнителен посебен допир, додадете бонбони на јајцата. Подгответе се за сезоната на пролет со друг начин за славење украси и додатоци. Направете го Велигден дополнителен специјален со начинот да ја прослави Велигденската корпа за јајца од претходно пополнување. Вклучува 24 претходно пополнети јајца. Содржи 18 мали јајца, шест големи јајца, една унца трева и 24 подароци во јајцата. Совршено за Велигденската корпа на вашето дете, годишниот лов на јајца или како награди во училницата. За дополнителен посебен допир, додадете парче бонбони на јајцата. Пар со друг начин да славиме украси и додатоци.

Карактеристики на производот

Поврзани производи