Sevilor Mesa надувување на надувување на таблата со лопатка

Sevilor Mesa надувување на надувување на таблата со лопатка

Во продавницата
DEN 2.33
Стока:

Зголемете ја вашата фитнес рутина со таблата со лопатка Sevylor Mesa. Сè што треба да направите е да ја надувате оваа повеќенаменска табла со пумпата за рака и потоа да ја погодите водата. Оваа табла е дизајнирана за стабилност на океанот, реката или дури и езерото и е совршено за сè, од попладнево на лопатка до час риболов на езерото. Ако исполнувате некои предизвикувачки места, една отстранлива и две фиксни перки на табла ширина од 32 инчи, ви даваат зголемена контрола и подобра рамнотежа. Вклучува : Носете торба, рачна пумпа, мерач на притисок и поводник на табла (лопатка се продава одделно). Sevilor Mesa надувување на надувување на таблата со лопатка : Зголемете ја вашата рутина за фитнес со таблата со лопатка Sevylor Mesa. Сè што треба да направите е да ја надувате оваа повеќенаменска табла со пумпата за рака и потоа да ја погодите водата. Оваа табла е дизајнирана за стабилност на океанот, реката или дури и езерото и е совршено за сè, од попладнево на лопатка до час риболов на езерото. Ако исполнувате некои предизвикувачки места, 1 отстранлив и 2 фиксни перки на табла низ 32 ", ви даваат зголемена контрола и подобра рамнотежа. Вклучува : торба за носење, рачна пумпа, мерач на притисок и поводник на табла (лопатка се продава одделно).

Карактеристики на производот

Поврзани производи