Грипер ЗА гориво М Т ЛТ 33Х12, 50Р Оптоварување Е Слај МТ Кал Гума

Грипер ЗА гориво М Т ЛТ 33Х12, 50Р Оптоварување Е Слај МТ Кал Гума

Во продавницата
DEN 3407.04
Стока:

Тип На Автомобил : Лесен Камион. Шарата, исто така, и овозможува на гумата да ја подобри способноста за самочистење. Сложените елементи, исто така, ја подобруваат отпорноста на оштетување на шарата со избегнување на чипсување, пукање и кинење на шарата. Оваа комбинација обезбедува подобра контрола на возачот врз возилото за време на неговите перформанси во текот на целата година, нудејќи побезбедни перформанси. Производителите препорачуваат менување гуми на секои 10 години. Посилната внатрешна структура и овозможува на гумата да избегне пробивање, сечење и оштетување од удар, спречувајќи ја да го скрати работниот век. Оваа комбинација гарантира побезбедно возачко искуство.Дизајнот на шарата, издржливото соединение и посилните сложени елементи ја надградуваат отпорноста на оштетување. Опсег На Оптоварување : Е (10 Слоја).Држач ЗА гориво М/ТФЕАТУРИ И Придобивки терен со Кал влечење подобрена контрола на целата отпорност на влечење на временските услови преглед на горивото М/Т е терен со кал, цела сезона гума произведена за лесни камиони. Информациите за следење може да се проверат со најавување на веб-страницата на курирот со главниот број за следење што ќе го добиете преку е-пошта. На пример, можете да добиете 3 гуми за еден ден, а 4-тиот следниот ден или денот потоа, или една гума за еден ден, а втората еден ден потоа. Ние разбираме дека ова е голема непријатност за нашите купувачи, сепак, ОВА Е АПСОЛУТНО надвор од наша контрола. Големина : 33Х12, 50Р22. Перформанси : Кал Терен. Производот Може Да Варира Од Сликата.

Карактеристики на производот

Поврзани производи