Отомансон удобност што може да се пее што не се лизга од гума со цврста боја 9 26 внатрешни скалила на скалила, пакет, црвено

Отомансон удобност што може да се пее што не се лизга од гума со цврста боја 9 26 внатрешни скалила на скалила, пакет, црвено

Во продавницата
DEN 419.04
Стока:

Цврстите црвени скалила може да бидат стилски неутрален додаток на вашиот дом за дома и исто така да создадат побезбедна, посигурна површина за одење за вашето семејство и домашни миленици со намалување на веројатноста за лизгање и паѓање.

Карактеристики на производот

Поврзани производи