Ixir ZTE Groove Charger Micro USB 2. Кабелски комплет од Truwire {Car Charger + Micro USB кабел} Вистинско дигитално прилагодување на брзо полнење користи двојни напони до 50% побрзо полнење

Ixir ZTE Groove Charger Micro USB 2. Кабелски комплет од Truwire {Car Charger + Micro USB кабел} Вистинско дигитално прилагодување

Во продавницата
DEN 287.84
Стока:

Доживотно гаранција ixir ZTE Groove X501 Charger Micro USB 2.0 кабелски комплет од Truwire {2 CAR Charger + 2 Micro USB кабел} Вистинско дигитално прилагодување на брзо полнење користи двојни напони за до 50% побрзо полнење!

Карактеристики на производот

Поврзани производи