Фрлија АЛУМИНИУМ РАБ TWRUG GNMTL MIR FCE, 1780RUG455112G72

Фрлија АЛУМИНИУМ РАБ TWRUG GNMTL MIR FCE, 1780RUG455112G72

Во продавницата
DEN 1.67
Стока:

Не сакаме компромис затоа што понекогаш нема простор за грешка. Направете смела изјава со избирање на вистинскиот дизајн, завршница и големина од нашата колекција на резервни тркала од лесна легура. Ние се обидуваме да направиме повеќе отколку само да дизајнираме тркала со добар изглед. Алуминиумските Тркала ТСВ се основани уште во 1960-тите од Возач На Формула Еден и оттогаш има континуирано вклучување во моторните спортови. СЕДИШТЕТО НА ТСВ Е Во Калифорнија и им служи на клиентите ширум светот. Ние веруваме дека квалитетот е важен. Тоа може да биде подобар дел, подобри гуми или друга линија во критичен агол. Ништо не го издвојува вашиот автомобил или ТЕРЕНЕЦ како нов сет на карактеристични сопствени тркала од ТСВ. Секогаш ќе можеме да дизајнираме подобри производи отколку што имаме денес.Tsw Алуминиумски Тркала дизајни и инженери неверојатен спектар на скалести резервни сопствени тркала за да одговараат на вашето возило. Тоа е повеќе од филозофија. Ќе откриете дека нашите тркала се извонредни по нивниот бескомпромисен квалитет, прецизно инженерство, напредни материјали и револуционерни производствени процеси како и за нивните прекрасни дизајни. TSW Фрлија АЛУМИНИУМСКИ РАБ TWRUG 17 X8 5 X112 GNMTL MIR FCE 45 MM, 1780 RUG455112 G72. Секогаш постои подобар начин да им служите на клиентите. Тоа е повеќе од внимателно напишана изјава за мисијата. Тоа е она што не мотивира. Тоа е она во што веруваме. Тоа е нашето чувство за погрешно и правилно. Ние веруваме дека можеме да направиме разлика, не затоа што тоа ќе ни помогне да продадеме повеќе тркала, туку затоа што е важно за нашите клиенти и за секој што вози на нашите производи. Ова никогаш не треба да биде доведено во прашање. Секогаш постои подобар начин за правење производи. Ние веруваме дека секогаш постои подобар начин. Никогаш не престануваме да туркаме. Никогаш не престануваме да се обидуваме да направиме подобро утре од она што го направивме денес. Веруваме дека тркалата се безбедносни критични производи и дека треба да бидат дизајнирани да ја носат тежината на возилата што се возат на нив. Повеќето од нашите сопствени тркала ги земаат своите имиња од големите тркачки места во светот. 1780 RUG455112 G72. Веруваме дека тие треба совршено да одговараат на возилото и дека половина милиметар навистина прави разлика. Веруваме дека нашите тркала прават повеќе отколку само да го направат светот поубав. Ќе бидеме поефикасни во иднина отколку што сме денес. Во самото јадро, ова сме ние. Материјал : Леано Алуминиум. Можеби затоа што нашите корени се во трки, знаеме дека колку и да сте брзи денес, сепак можете да одите побрзо.

Карактеристики на производот

Поврзани производи