Monogrammed Doormat Monogrammed Doormat Calloway Mills, 24 48

Monogrammed Doormat Monogrammed Doormat Calloway Mills, 24 48

Во продавницата
DEN 0.33
Стока:

Осветлете го влезот во домот со овој прекрасен монограмиран доормат. Направено од природен кокос, трајно влакно што ги чистат дното на чевлите чиста, овој доормат има истакната двојна граница што ја опфаќа вашата почетна и е поткрепена со винил за да помогне во спречувањето на движење. Времето толерантни и во боја, кокошките дормати ја апсорбираат влагата и ја задржуваат својата форма. За најдобри резултати, користете во заштитена област, како што е покриен трем, одржувајќи екстремна влага и сончева светлина на минимум. Вакуум, чистење или лесно црево чисто. Толерантни за сите сезони, во боја и временски услови. Издржлив кокос што ги чисти чевлите чисти. Поддршка на винил за да помогне во спречувањето на движење.

Карактеристики на производот

Поврзани производи