Железниот Човек Марк ШЕСТИ Класичен Детски Костим-Голем

Железниот Човек Марк ШЕСТИ Класичен Детски Костим-Голем

Во продавницата
DEN 3.00
Стока:

Железен Човек Марк VI Класичен Детски Костим-Големовој костим За деца Од Железен Човек вклучува комбинезон Од Железен Човек марк 6 со сјаен принт и Маска Од Железен Човек. Овој костим за деца Од Железен Човек доаѓа Во детски големини Среден, Мал, Голем.Овој костим за деца Од Железен Човек е официјално лиценциран Костим За Железен човек 2.Ракавиците од железен Човек се продаваат одделно од овој костим за деца Од Железен Човек.Ве молиме запомнете : бојата на оваа ставка може да варира поради својствени варијации во производството или поставките за боја на вашиот компјутерски монитор. Предметот што ќе го добиете ќе биде идентичен или значително сличен на предметот на сликата во оваа листа. Железен Човек Марк VI Класичен Детски Костим-Голем Овој костим За деца Од Железен Човек вклучува комбинезон Од Железен Човек марк 6 со сјаен принт и Маска Од Железен Човек. Овој костим за деца Од Железен Човек доаѓа Во детски големини Среден, Мал, Голем. Овој костим за деца Од Железен Човек е официјално лиценциран Костим За Железен човек 2. Ракавиците од железен Човек се продаваат одделно од овој костим за деца Од Железен Човек. Ве молиме запомнете : бојата на оваа ставка може да варира поради својствени варијации во производството или поставките за боја на вашиот компјутерски монитор. Предметот што ќе го добиете ќе биде идентичен или значително сличен на предметот на сликата во оваа листа.

Карактеристики на производот

Поврзани производи