Асавеа 7. керамичка професионална четка за зацрвстување на косата со огледало, црно и сиво

Асавеа 7. керамичка професионална четка за зацрвстување на косата со огледало, црно и сиво

Во продавницата
DEN 3.33
Стока:

Четка ASAVEA AS7.0 Керамичка професионална коса за зацврстување на косата со напредна технологија MCH, генератор на анјон, огледало и патент за дизајн, црна и сива следна генерација 360 ° анти-скалд влакната-иновативни и ергономски дизајни на Асавеа со вградено огледало, удобност зафат и Завршувањето на металниот метал е исклучително едноставна за маневрирање. Анти -скалите влакна од 360 ° овозможуваат 7 пати повеќе контакт отколку рамно железо во секој удар без да се пали или скали. , заштитувајќи го од оштетување на топлина и правејќи го поздраво, посјајно, измазнето, по управувано и без фриз . Брзи карактеристики на топлина и безбедност-заштедете драгоцено време со нашата дополнителна брза топлина MCH технологија која ви овозможува да започнете да ја исправите вашата коса во рок од 60 секунди. Нашата добро сакана четка доаѓа со автоматска безбедност за исклучување, универзален напон за употреба во светот и вртливиот кабел од 360 °. Поддржано е со сертификати CE и ETL . За сите типови на коса - направени со највисок квалитет на суровини и три оптимални поставки за температура преку едно копче за секој вид коса, можете да го користите ова со доверба дека вашиот стил и форма ќе траат сите ќе траат сите Ден . Универзален напон за употреба во светот.

Карактеристики на производот

Поврзани производи