Модели за шиење модел на промашување на фустанот и SASH-6-8-10-12-14

Модели за шиење модел на промашување на фустанот и SASH-6-8-10-12-14

Во продавницата
DEN 0.33
Стока:

Фустаните за обвивка со блиску имаат затворање на куки и шипки и варијации на должина и ракав. Групите и вреќата се исечени на пристрасност. А, Б, Ц : Копче пред, директно здолниште. Д, Е, Ф : Целосно здолниште. Забелешка : Посебни парчиња шема се вклучени за големини на чашата A, B, C, D. Vogue обрасци за шиење на шемата за промашување на фустанот и SASH-6-8-10-12-14.

Карактеристики на производот

Поврзани производи