32 Плишана наставничка рачна марионета

32 Плишана наставничка рачна марионета

Во продавницата
DEN 1199.84
Стока:

Нашите професионални раце се дизајнирани со убов и вистинити за детали и тие го инспирираат вашиот млад човек да ги преземе своите работи од соништата и да се идентификува со нивните модели на улоги на возрасни. Тие не само што ја охрабруваат имагинацијата, туку ги мотивираат да раскажуваат и раскази. Кукла за наставници во Беледу : Возрасен опсег : 36 месеци и повеќе. Нашите професионални раце се дизајнирани со убов и вистинити за детали и тие го инспирираат вашиот млад човек да ги преземе своите работи од соништата.

Карактеристики на производот

Поврзани производи