Дорман 752-Регулатор На Страничниот Прозорец На Совозачот За Специфични Модели На Volvo одговара избери: 1999-VOLVO S80

Дорман 752-Регулатор На Страничниот Прозорец На Совозачот За Специфични Модели На Volvo одговара избери: 1999-VOLVO S80

Во продавницата
DEN 3.00
Стока:

Овој регулатор на прозорецот за замена е прецизно дизајниран и опширно тестиран за да одговара на точното вклопување, функцијата и перформансите на регулаторот на прозорецот на акциите на одредени години, марки и модели на возила. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Доверлива замена-инженер и тестиран за да одговара на вклопувањето, функцијата и перформансите на оригиналниот регулатор на прозорецот на одредени возила. Обезбеден квалитет-опширно тестиран со возење велосипед илјадници пати во вистинска врата на возилото за да се обезбеди долг работен век без проблеми. Сигурен дизајн-инженеринг во САД и поддржан од долгата историја на автомобилското искуство на резервните пазари. Лесна инсталација-обратно-инженеринг за да одговара на оригиналната форма и димензии на опремата за да обезбеди директно, беспрекорно вклопување. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Volvo S80 : 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006.

Карактеристики на производот

Поврзани производи