Моно Метар 3-пински Дм Осветлување & АЕСABLEУ Кабел

Моно Метар 3-пински Дм Осветлување & АЕСABLEУ Кабел

Во продавницата
DEN 191.84
Стока:

10 Метар (32 стапки) 3-пински Dmx Осветлување и Aes/Ebu Кабел Дистрибуираат дигитални dmx или aes/EBU (ака AE3) податоци сигнали безбедно и сигурно со користење на овој 3-пински DMX Осветлување & AES/Ebu Кабел Од Моноприс! Овој кабел е дизајниран за точен пренос на дигитални аудио и dmx податоци за контрола на осветлувањето. Се одликува со извртен пар проводници ОД 22 WG завиткани во двослоен заштитен слој составен од бакарна плетенка и алуминиумска фолија. Двата штитни слоја се комбинираат за да обезбедат 100% покриеност на штитот за проводниците. Влезниот крај на кабелот е прекинат во 3-пински машки XLR конектор, додека излезниот крај завршува во 3-пински ЖЕНСКИ XLR конектор. Кабелот има номинална импеданса од 110-120 оми. Моноприс 10 Метар (32 стапки) 3-пински Dmx Осветлување & AES/Ebu Кабел Нуди исклучителна врска и исправена компатибилност со аудио опрема. Карактеристики XLR кабел тип за оптимални перформанси и подобра сигурност. Целосно компатибилен со аудио уреди.

Карактеристики на производот

Поврзани производи