Starвезда на морето Рамка за печатење во сликарство

Starвезда на морето Рамка за печатење во сликарство

Во продавницата
DEN 3.00
Стока:

Карактеристики : -Арии подготвени за виси. xef xbf x82 xef xbe xa9e печатење на архива хартија со висока резолуција.subject : -nautical and Beach.gender : -neutral.color : -beige/сива.Так период : -Контемски.medium.medium.medium.medium : -Икулие печатено.artist : -judy stalus.product Тип : -пл за сликање.Примарен уметнички материјал : -Папар. Големина 12 "h x 12 " w x 1.5 "d -големина : -mini 17 " и под. Големина 18 "H x 18 " W x 1.5 "d -големина : -small 18 " -24 ". Големина 32 " H x 32 "W x 1.5 " D -големина : -Medium 25 "-32 ". Големина 40 "H x 40 " W x 1.5 "d -големина : -large 33 " -40 ". Димензии : големина 12 " h x 12 "w x 1.5 " d -верна висина -горе до дното : -12 ". Големина 12 " H x 12 "W x 1.5 " d -overal ширина -страна на страна : -12 ". Големина 12 " H x 12 "W x 1.5 " Д -Обезбедена тежина на производот : -5 фунти. Големина 18 "h x 18 " w x 1.5 "d -верна висина -горе до дно : -18 ". Големина 18 "H x 18 " W x 1. MAAX7459 Карактеристики пристигнуваат подготвени за обесени. Уметнички дела од yуди Сталус. Вклучува сертификат за автентичност Професионално врамени и монтирани. ГОДИНА ГИЦЛ XEF XBF X83 XEF XBE X83 XEF XBF X82 XEF XBE XA9 E Печати на архивски паперки со висока резолуција : Наутички и плажа. Пол : Неутрален. Боја : Беж/сива. Временски период : современ. Среден : Giclee Printed. Уметник : yуди Сталус. Тип на производ : Печатење на сликарство. Примарен уметнички материјал : хартија. Големина (12 "H x 12" W x 1.5 "D) : Mini 17" и под. Големина (18 "H x 18" W x 1,5 "D) : мали 18" -24 ". Големина (32" H x 32 "W x 1.5" D) : Среден 25 "-32". Големина (40 "H x 40" W x 1,5 "D) : Голем 33" -40 ". Димензии со големина 12" H x 12 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 12 ". Севкупна ширина - страна до страна на Страна : 12 ". Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 18 "H x 18" W x 1,5 "D целокупна висина - од горе до дно : 18". Севкупна ширина - страна на страна : 18 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 6 фунти. Големина 24 "H x 24" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 24". Севкупна ширина - од страна на страна : 24 ". Севкупна тежина на производот : 7 bs. Големина 32" H x 32 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 32 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 32". Севкупна тежина на производот : 8 фунти.

Карактеристики на производот

Поврзани производи