Дисплеј 24 Целосен HD PCAP Дисплеј На Допир СО VESA Mount

Дисплеј 24 Целосен HD PCAP Дисплеј На Допир СО VESA Mount

Во продавницата
DEN 2.67
Стока:

Неговиот сеопфатен влезен панел вклучува HDMI, Display Port, DVI-D, VGA и 3-ПОРТ USB 3. Информации На Допир Екран На Допир Да Тип На Екран На Допир Проектиран Капацитивен Екран Со Повеќе допири Да.0 центар за поврзување со најновите извори на екранот. Лер технологијата за позадинско осветлување обезбедува водечка во индустријата мала потрошувачка на енергија и помалку опасни материјали. Опис на моќност Работна Потрошувачка НА Енергија 19w. ВЕЗА Монтирање Компатибилен Да ВЕСА Планината Стандард 100 х 100. Опционалните сензори за човечка и амбиентална светлина (КТ-СС1) автоматски ги откриваат вашите работни услови за да ја одредат соодветната осветленост на екранот, зачувувајќи ја моќноста. Висина 13. Технологија на задно осветлување WLED хоризонтална Фреквенција 31,5 k Hz до 83k Hz-Аналогна/Дигитална Вертикална Фреквенција 56 Hz до 75 Hz. Овој модел со широк екран има рамен преден дисплеј поддржан од технологијата НА IPS панел со широки агли на гледање (178° хоризонтална/вертикална). 10-точка Проектиран Капацитивен (PCAP) допир со скриена поддршка За Windows, Google Chrome, Mac OS и Linux. Интерфејси/Порти DVI Да HDMI Да USB Да VGA Да Display Port Да. Големина на екранот 23. Целосна поврзаност, вклучувајќи displayport, HDMI, DVI-D и VGA влезови. Тежина (Приближно) 7,85 фунти. По воспоставувањето на една единица како мајстор, корисниците можат да контролираат многу атрибути на изведба на поставувањето на повеќе монитори едногласно преку единствениот монитор.01" Ширина 22.

Карактеристики на производот

Поврзани производи