Рамка за кревети со големина на кралицата, модерна тапацирана платформа за платформа со прилагодлива табла, тешка рамка за кревети со кожен кревет со поддршка од д?

Рамка за кревети со големина на кралицата, модерна тапацирана платформа за платформа со прилагодлива табла, тешка рамка за кревети

Во продавницата
DEN 2175.84
Стока:

Карактеристики - Поддржана е модерна јачина на центарот; Метални зглобови Макс. 800 фунти капацитет за оптеретување на тежината; цврсти дрвени летви : 12 единици, ширина од 2 ", дебелина од 1/5 ", подеднакво меѓу растојание од 4,5 ", претходно поставена постава со магична лента, за да се поврзете со фиксирана платформа ; Компактна пакување, лесно склопување во рок од 1 час со единечна личност (возрасна) рамка со големина на кралицата, модерна тапациран платформа со прилагодлива табла, тешка рамка за кревети со кожен кревет со поддршка од дрво, лесен склоп, не е потребна пролет за кутија (сива, кралица ).

Карактеристики на производот

Поврзани производи