Бекарнли 102-Контролна Рака

Бекарнли 102-Контролна Рака

Во продавницата
DEN 2932.96
Стока:

Делови од Бек/Арнли ги исполнуваат странските спецификации ЗА ОЕ на таблички ЗА форма, вклопување и функција. Нашите специјалисти за производи работат со мрежа на глобални партнери за извори за да можете да го инсталирате вистинскиот дел со доверба. Натпревари ОЕ форма, одговара и функција. Контролната рака доаѓа без топчест спој што одговара на дизајнот НА ОЕ. Челична, железна или алуминиумска конструкција за издржливост и отпорност на ' рѓа/корозија. Новиот хардвер и чаури вклучени каде што е применливо. Специфична апликација за ова возило.

Карактеристики на производот

Поврзани производи