ЛЕАНО АЛУМИНИУМ РАБ TWSIL G-BLK Г-ДИН УСНА, 1780SIL325112B72

ЛЕАНО АЛУМИНИУМ РАБ TWSIL G-BLK Г-ДИН УСНА, 1780SIL325112B72

Во продавницата
DEN 3519.84
Стока:

Повеќето од нашите сопствени тркала ги земаат своите имиња од големите тркачки места во светот. Ништо не го издвојува вашиот автомобил или ТЕРЕНЕЦ како нов сет на карактеристични сопствени тркала од ТСВ. Никогаш не престануваме да туркаме. Тоа сме ние како луѓе. Тоа е она што не мотивира. Ние веруваме дека можеме да направиме разлика, не затоа што тоа ќе ни помогне да продадеме повеќе тркала, туку затоа што е важно за нашите клиенти и за секој што вози на нашите производи. Секогаш ќе можеме да дизајнираме подобри производи отколку што имаме денес. Ние се обидуваме да направиме повеќе отколку само да дизајнираме тркала со добар изглед.Tsw Алуминиумски Тркала дизајни и инженери неверојатен спектар на скалести резервни сопствени тркала за да одговараат на вашето возило. Ќе бидеме поефикасни во иднина отколку што сме денес. Тоа е повеќе од внимателно напишана изјава за мисијата.

Карактеристики на производот

Поврзани производи