Ц2Г РЈ До ДБ Женски Сериски Рс Модуларен Адаптер, Греј

Ц2Г РЈ До ДБ Женски Сериски Рс Модуларен Адаптер, Греј

Во продавницата
DEN 1760.00
Стока:

МОДУЛАРЕН АДАПТЕР-9 пински Д-Суб (ДБ-9) - Женски-РЈ - 45 - Машки-Сив Конектор 1 : Рј45 Женски. Конектор 2 : DB9 Женски. Боја : Сива. Користењето модуларни адаптери со ефтин сребрен сатен или рамна овална изопачена жица за парови стана стандарден начин за извршување апликации за сервери за клиенти.

Карактеристики на производот

Поврзани производи