Дизел Сјај Приклучок П Н: 6600

Дизел Сјај Приклучок П Н: 6600

Во продавницата
DEN 2.00
Стока:

Нгк Дизел Сјај Приклучок П/Н : 6600 Нгк Свеќички (Сад), Ад. е најголемиот снабдувач НА ОЕ и производител на свеќички за домашни и увозни возила во Северна Америка. Неговото наследство НА ОЕ, ненадминатиот квалитет и водечките возила во оперативната покриеност ја зајакнува Нгк како Специјалист За Палење. Со над 80 години автомобилска експертиза НГК изгради репутација за квалитет и сигурност; производство на свеќички за речиси секоја автомобилска, мотоцикл, морска и мала апликација на моторот. Ние сме посветени да бидеме премиер партнер со нашите клиенти, истовремено одржувајќи ги стандардите за оригинална опрема за највисока издржливост и оперативни перформанси. Со најсовремени производствени, инвентарни и дистрибутивни капацитети Во Северна Америка и низ целиот свет, НГК е посветена на обезбедување на клиенти со производи и услуги од светска класа. Нгк Дизел Сјај Приклучок.

Карактеристики на производот

Поврзани производи