Пентел Акваш Четка Со Пигментирано Мастило

Пентел Акваш Четка Со Пигментирано Мастило

Во продавницата
DEN 159.84
Стока:

Оваа уникатна алатка е одлична за илустрација, манга, букви и мешани медиуми. Четката држи точка волја и може да создаде широки потези до фини линии. Мекото буре што лесно се стиска е удобно за држење и содржи светло црно трајно, пигментно мастило кое е без киселина, отпорно на избледување и водоотпорно. Пентел Акваш Четка со Пигментирано Мастило. Издржливи, најлонски влакна. Самовлажнувачка четка. Мек зафат.

Карактеристики на производот

Поврзани производи