Стив Мадден ја задебели патиката

Стив Мадден ја задебели патиката

Во продавницата
DEN 640.00
Стока:

Трендовски ватиран плетенка на палета на патики ќе ви одговара на ногата како втора кожа, додека гумениот Flatform Flatform ја става пролетта во секој чекор. Менажниот горен материјал. Sneakенска патика. Човечки единствен.

Карактеристики на производот

Поврзани производи