Електричен миксер Nutrichef Electric со поставување брзина - преносен тепач на јајца, миксер за торта со мала размахване - батерии за полнење, не'рѓосувачки челик

Електричен миксер Nutrichef Electric со поставување брзина - преносен тепач на јајца, миксер за торта со мала размахване - батерии

Во продавницата
DEN 79.84
Стока:

Без разлика каков вид на пекар сте, од почетник до експерт, ќе ви одговараат на Murtichef Electric Hand Mixer. Можете да го користите за да мешате состојки за нежни или тешки печива. Исто така, има 3 поставки за брзина, лесен и корисен. Без разлика каков вид на пекар сте, од почетник до експерт, ќе ви одговараат на Murtichef Electric Hand Mixer. Можете да го користите за да мешате состојки за нежни или тешки печива. Исто така, има 3 поставки за брзина, лесен и корисен.

Карактеристики на производот

Поврзани производи