Бекарнли 201-Прекинувач За Палење

Бекарнли 201-Прекинувач За Палење

Во продавницата
DEN 255.84
Стока:

Делови од Бек/Арнли ги исполнуваат странските спецификации ЗА ОЕ на таблички ЗА форма, вклопување и функција. Нашите специјалисти за производи работат со мрежа на глобални партнери за извори за да можете да го инсталирате вистинскиот дел со доверба. Натпревари ОЕ форма, одговара и функција. Прекинувач само-не вклучува заклучување на управувачот. Премиум материјали кои вклучуваат контакти отпорни на корозија. Направени за да се вклопат ое жици темперамент и палење цилиндар. Специфична апликација за ова возило.

Карактеристики на производот

Поврзани производи