Метабо Сечење Тркало, Во Диа,. Во Дебел, Ронлив Стипса. Оксид -A

Метабо Сечење Тркало, Во Диа,. Во Дебел, Ронлив Стипса. Оксид -A

Во продавницата
DEN 193.28
Стока:

Сечење Тркало, 4 1/2 Во Диа,.045 Во Дебел, 60 Гриз Стипса. Оксидеметабо Супер Спојувач Екстремни Перформанси Тркала За Сечење Применливи Материјали : Челици; Металсгрит : 60 дебелина [Ном] : 0,045 неабразивен Материјал : Алуминиум Оксидеспед [Макс] : 15.000 вртежи во минута Одделение : А60хпдија. [ Ном] : 4 1/2 инарбор Дијам [Ном] : 7/8 во форма на алат : ТИП 1 ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ. Специјално формулирана мешавина од абразивно зрно за да обезбеди повисоко ниво на перформанси. КУПИ ЗА ИДНИНАТА. Користете со доверба со овој пакет од 50. ЕКСТРЕМНА ПРИМЕНА. Можност за употреба за подебели нерѓосувачки челици, високи легури на истегнување и други исклучително тврди метали.

Карактеристики на производот

Поврзани производи