Магнафлоу-Каталитички Конвертор Одговара изберете: 2001-ФОРД БЕГСТВО, 2001-МАЗДА ПОЧИТ

Магнафлоу-Каталитички Конвертор Одговара изберете: 2001-ФОРД БЕГСТВО, 2001-МАЗДА ПОЧИТ

Во продавницата
DEN 1.67
Стока:

Оем Одделение Од Нерѓосувачки Челик Издувен Колектор Со Интегриран Катализатор (49297) Од Магнафлоу. Позиција : Напред. Примарен Дијаметар На Цевката : 2". Колектор Излез Дијаметар : 2". Боја : Сребрена. Облога На Заглавието : Необложена. Ако на вашиот автомобил му треба замена, инсталирајте оној што ќе ве одведе низ проверката на смогот. Овој конвертор е дел од склопот на заглавието/колекторот на издувните гасови и директно ќе ја замени фабричката единица, со мала или никаква изработка. Каталитичкиот Конвертор Со Директно Вклопување Со Заглавие е достапен Во Конфигурациите Пред ОБД II и OBD II. Магнафлоу е специјализиран за супериорен катализатор и технологија за издувни гасови и ги помина изминатите 30+ години заработувајќи ја својата репутација како лидер на глобалниот пазар. Американските инженерски И произведени, Катализатори На Магнафлоу комбинираат ефикасен индустриски дизајн за да произведат производ што ги надминува, наместо да ги исполнува, највисоките стандарди за перформанси и ефикасност на производот во индустријата. Магнафлоу користи керамички супстрати со различни. ЕО# Д-193-137 ЕО# Д-193 - 137 Магнафлоу Каталитички Конвертор Дополнителни Функции Заврши : Нерѓосувачки Челик. Одговара Изберете : 2001-2007 ФОРД БЕГСТВО 6 Цил 3 Л 2001-2006 МАЗДА ПОЧИТ 6 Цил 3 Л 2005-2007 МЕРКУР МОРНАР 6 Цил 3 Л и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите .

Карактеристики на производот

Поврзани производи