Гутерман Природна Памучна Нишка, Разновидна, 3, Yds

Гутерман Природна Памучна Нишка, Разновидна, 3, Yds

Во продавницата
DEN 1427.20
Стока:

Гутерман Природниот Памучен Конец е добар, но силен за оние кои претпочитаат да шијат со природни влакна. Гутерман Природна Памучна Нишка, Разновидна, 3.281 јд : Фина, но силна за оние кои претпочитаат да шијат со природни влакна. Погоден за рачно и машинско шиење. 3281идс/3000м. Увезени.

Карактеристики на производот

Поврзани производи