Монро Шокови И Потпори Oespectrum Амортизери Одговара изберете: 2013-НИСАН СЕНТРА, 2017 - НИСАН СЕНТРА СР ТУРБО НИСМО

Монро Шокови И Потпори Oespectrum Амортизери Одговара изберете: 2013-НИСАН СЕНТРА, 2017 - НИСАН СЕНТРА СР ТУРБО НИСМО

Во продавницата
DEN 3334.88
Стока:

Секоја нова потпора заслужува Комплет За Монтирање На Монро. Дизајнирани да ја намалат бучавата и вибрациите, Комплетите За Монтирање На Потпора ги надополнуваат карактеристиките на контролата на возењето на потпорите На Монро. Инсталирајте кога ги заменувате конвенционалните потпори или пружини. КОНЗИСТЕНТНИ ПЕРФОРМАНСИ Карактеристики азот гас-полнење и сите временски услови течност за подобрување на возење и ракување. Покриеност Достапни за домашни и увозни патнички автомобили, лесни камиони и Теренци. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ Целосно интегрираниот дизајн го намалува времето на инсталација, елиминирајќи ја потребата за пролетен компресор. ДОБИЈТЕ ПОВЕЌЕ МИЛЈИ од вашето ВОЗЕЊЕ Инженеринг и се вклопуваат и возење тестирани за да се исполнат ое спецификации. ПОБРЗА, ПОБЕЗБЕДНА, ПОЛЕСНА и ЦЕЛОСНА ПОПРАВКА Вклучува се што ви треба за замена на потпората во една, целосно склопена единица без потреба од пружински компресор.

Карактеристики на производот

Поврзани производи