Смед Виси Бо Дното Папки 1 Папка Капацитет - Правни-1 2 14 Лист Големина-1 Експанзија-пт. Дебелина На Папката - Табла За Преса-Стандардна Зелена-3. Оз-Рециклирана Кутија

Смед Виси Бо Дното Папки 1 Папка Капацитет - Правни-1 2 14 Лист Големина-1 Експанзија-пт. Дебелина На Папката - Табла За Преса-Стандардна

Во продавницата
DEN 285.28
Стока:

Отпечатоците од компјутерот, прирачниците, каталозите, телефонските книги или кој било друг обемен материјал уредно ќе се вклопат во овие папки на дното на висечката кутија. Засилено дно со лента За Преса ја одржува содржината исправена и спречува испакнување. Папките се направени од акции од 11 поени. Папките не вклучуваат јазичиња. Тип На Производ - Висечки Папки Со Датотеки-Висечки Папки Со Датотеки. Тип На Големина На Папка-Легален. Макс Папка Експанзија-1. Боја На Папката-Стандардна Зелена. Боја Семејство-Зелена. Папка Материјал-11-пт Акции. Прегради По Папка-1. Изјава за одрекување - овој производ е направен со употреба на дрво добиено од заверена управувана шума.

Карактеристики на производот

Поврзани производи