Каролини Богатства CK2190SN Greyhound Во Кујната Држач За Леплива Белешка, Голем, разнобоен

Каролини Богатства CK2190SN Greyhound Во Кујната Држач За Леплива Белешка, Голем, разнобоен

Во продавницата
DEN 367.84
Стока:

Каролини Богатства CK2190 SN Greyhound Во Кујната Држач За Леплива Нота, Голем, повеќебоен Држач За Леплива Нота со специфични уметнички дела од раса Од еден од нашите уметници или графички дизајнери. Овој Држач За Леплива Белешка е од колекцијата Богатства На Каролин во Кујната. Забележи! Совршен подарок за секого! Овој Држач За Леплива Белешка е нешто посебно. Уметничкото дело се додава на горниот дел од држачот за леплива нота и на дното се вклучени мала подлога од лепливи ноти. Држачот се полни со отстранување на последното парче хартија од новата подлога со столбови и лепење на таблата. Совршен подарок за сите во вашата канцеларија на работа, сите ваши пријатели на facebook, вашиот чувар на кучиња, фризер или дури и секој што може да има проблеми да се сети на сите увозни работи во животот. Направете список со намирници или оставете белешка за вашиот сопруг или сопруга. Долната табла е цврста и можете дури и да додадете магнет со големина на визит-картичка (продаден одделно) на задниот дел од таблата за да го магнетизирате држачот. Овој Држач За Леплива Белешка е од каролини Богатства Кучиња категорија на производи. Држи лепливи белешки.

Карактеристики на производот

Поврзани производи