Компатибилна лента за етикети за Bisontec за tze- - црна на бела - 2 -пакет

Компатибилна лента за етикети за Bisontec за tze- - црна на бела - 2 -пакет

Во продавницата
DEN 2.67
Стока:

Нема потреба да плаќате за лентата за етикета за брендот за вашиот производител на етикета P-допир. Обидете се со нашата компатибилна замена за TZE231 црна на бела (пакет од 2) ламинирана лента, која е произведена според строги стандарди за обезбедување на квалитет и е поддржана од нашата 100% гаранција за задоволство! Добијте ги истите одлични резултати за печатење, но за закуподавачи пари со нашата компатибилна замена за лентата за етикета TZE231. Компатибилна замена за TZE -231 црна на бела лента - 0,47 во x 26,2 ft (12 mm x 8 m) секоја. Го заменува TZE-231. Лента за етикета со врвен квалитет. 100% загарантирано.

Карактеристики на производот

Поврзани производи